Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Νο 2



Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αφού έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων την 21/4/2017 συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή στις 22-4-2017 και προέβη στην Ανακήρυξη των συνδυασμών υποψηφίων σύμφωνα με τις δηλώσεις υποψηφιότητας, οι οποίες είχαν υποβληθεί.
Σύμφωνα με τα ανωτέρω, ο συνδυασμός που είχε κατατεθεί μέχρι και την 21/4/2017 είναι ένας και έχει ως εξής:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Με τον ως άνω συνδυασμό έβαλαν υποψηφιότητα για τα διάφορα όργανα του Συλλόγου όπως Δ.Σ. – Ε.Κ.Α. – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ – ΕΞ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ οι κάτωθι:


1.  ΑΒΡΑΜΕΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ                       17. ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                         
2.  ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ                18. ΜΑΤΣΙΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
3.  ΒΑΡΒΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ                     19. ΜΕΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4.  ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ                20. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5.  ΒΡΥΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ                            21. ΜΙΓΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
6.  ΓΑΛΑΤΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ                   22. ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
7.  ΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                              23. ΜΠΑΛΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
8.  ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ               24. ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
9.  ΔΗΜΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                     25. ΞΑΜΠΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
10. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ             26. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
11. ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                           27. ΠΛΑΣΤΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
12. ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ             28. ΡΕΠΠΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ                                         
13. ΚΛΑΖΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ                         29. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
14. ΚΟΓΙΑΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ                            30. ΤΣΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
15. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.              31. ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                       
16. ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ              32. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                       

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ


                 1.-           Οι εκλογές για τους υπηρετούντες στο Νομό Αττικής θα διενεργηθούν την 24η και 25η Απριλίου 2017 και από ώρα 10.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ. Τόπος διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών ορίζεται το Γραφείο του Συλλόγου, οδός Στουρνάρη 73-75, 1ος Όροφος. Οι συνάδελφοι του Λεκανοπεδίου που θα έλθουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πρέπει απαραιτήτων να φέρουν μαζί τους  το ΑΤΟΜΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ή την Αστυνομική τους ταυτότητα. Το ίδιο ισχύει και για τους συναδέλφους της Επαρχίας, οι οποίοι θα τύχει να βρεθούν την 24η και 25η Απριλίου 2017 στην Αθήνα.
                 2.-           Οι συνάδελφοι των επαρχιών θα ψηφίσουν Ταχυδρομικά ως εξής: Αφού σταυρώσει ο καθένας τα ψηφοδέλτια της αρεσκείας του, ήτοι: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, θα τοποθετήσει εντός των μικρών φακέλων τα παραπάνω ψηφοδέλτια, δηλαδή το ψηφοδέλτιο του Δ.Σ., ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ στο ΛΕΥΚΟ ΦΑΚΕΛΟ, το ψηφοδέλτιο για το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στον ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΑΚΕΛΟ και το ψηφοδέλτιο για την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στον ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΑΚΕΛΟ. Εντός των τριών μικρών φακέλων πλην των ψηφοδελτίων δεν θα τοποθετηθεί τίποτε άλλο. Τους τρεις μικρούς φακέλους θα τους τοποθετήσουν εντός του Μεγάλου φακέλου με την αναγραφόμενη Διεύθυνση και θα τον ταχυδρομήσουν απαραιτήτως την 24η και 25η Απριλίου 2017, ώστε να έχει σφραγίδα Ταχυδρομείου ο Εξωτερικός φάκελος με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.
                 Επίσης μέσα στο μεγάλο φάκελο, αφού συμπληρώσουν και υπογράψουν θα βάλουν την Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία θα αποσταλεί από την ΚΕΦΕΠ και στην οποία θα δηλώνουν ότι ψηφίζουν για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσωπικού Ασφαλείας ΔΕΗ, για ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
                 Επειδή η ΚΑΛΠΗ θα ανοιχθεί μετά από 15 μέρες από την ημερομηνία των εκλογών και για να μην στερήσουμε τα ατομικά σας βιβλιάρια για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι αντιπρόσωποι του Συλλόγου σε κάθε Υπηρεσιακή Μονάδα, Ενεργειακό κέντρο κλπ., θα φροντίσουν μια ημέρα πριν ανοιχθεί η ΚΑΛΠΗ να μας φέρουν ή να μας αποστείλουν Συγκοινωνιακώς, Αεροπορικώς κλπ., τα Βιβλιάρια Ασθενείας όλων των συναδέλφων που έλαβαν μέρος στις εκλογές του Σωματείου μας και τα οποία θα αποστείλει πίσω στους συναδέλφους το Σωματείο μας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
                 3.-           Για το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί κάθε ένας να βάζει μέχρι 13 (δεκατρείς) σταυρούς. Σε κάθε διαμέρισμα μπορεί να βάζει τόσους σταυρούς, όσοι υποψήφιοι εκλέγονται. Δηλαδή για την Αττική και Εύβοια μπορεί να βάλει μέχρι επτά (7) σταυρούς, για τη Μακεδονία και Θράκη μέχρι δύο (2) σταυρούς και στα υπόλοιπα διαμερίσματα ένα (1) σταυρό.
                 4.-          H εκλογή είναι ενιαία, δηλαδή όλοι οι ψηφοφόροι θα ψηφίζουν τους υποψηφίους όλων των διαμερισμάτων, π.χ. ο συνάδελφος που υπηρετεί στην Αττική θα ψηφίσει και το συνάδελφο που είναι υποψήφιος στη Μακεδονία, στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο κλπ. Το ίδιο και ο συνάδελφος που υπηρετεί στην Κρήτη, Μακεδονία, Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Ήπειρο, Δ. Στερεά, θα ψηφίσει τον συνάδελφο που είναι υποψήφιος στην Αττική, Εύβοια κλπ.
                 5.-          Ουδείς υποψήφιος εκλέγεται άνευ σταυρού προτιμήσεως
                 6.-         Οι σταυροί προτιμήσεως μπαίνουν μπροστά από το ΕΠΩΝΥΜΟ και στυλό ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ ή ΜΑΥΡΟ.
                 7.-        Για την εκλογή των Αντιπροσώπων για το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ οι σταυροί προτιμήσεως θα είναι έως και τέσσερις (4).
                 8.-           Για την εκλογή των μελών ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ μπαίνουν μέχρι και (3) σταυροί.
                 9.-      Όσοι υποψήφιοι δεν εκλεγούν, θα ανακηρυχτούν αντιπρόσωποι του Συλλόγου στις Υπηρεσιακές τους Μονάδες.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν στις Αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας, ώστε να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη, συσπειρωμένοι όλοι στον Κλαδικό μας Σύλλογο, ο οποίος είναι ο ΜΟΝΟΣ ΙΚΑΝΟΣ και αρμόδιος να διαπραγματευτεί και να διεκδικήσει τα θέματα που μας απασχολούν.



Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
   
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  
  
ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ    -    ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ    -    ΝΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου