Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ακούτε κύριε Παναγιωτάκη;


Η 23η Μαΐου 2018 είναι μια ιστορική μέρα για τη ΔΕΗ, αφού την συγκεκριμένη ημερομηνία πραγματοποιήθηκε ένα από τα κρίσιμα ΔΣ της Επιχείρησης.

Το ΔΣ της ΔΕΗ αποφάσισε να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ σχεδόν στο σύνολο του το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης, καθώς και την πιο σύγχρονη λιγνιτική της μονάδα, αυτή της Μελίτης. To τίμημα; Σχεδόν εξευτελιστικό…
Πέρα από την όποια τοποθέτηση που μπορεί κάποιος να έχει (ήπια, ακτιβιστική ή ακραία) για το «βαπτισμένο» ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ σε αποεπένδυση, το κυρίαρχο κατά την γνώμη μας συμπέρασμα που συνάγεται και αφορά εμάς τους τελευταίους της Επιχείρησης, δηλαδή το Προσωπικό Ασφαλείας, είναι το εξής:
Ότι καταφέρνουν διαχρονικά και όταν υπάρχει σωστός σχεδιασμός 2 ή 3 φύλακες βάρδιας στο κεντρικό κτίριο της Διοίκησης επί της Χαλκοκονδύλη 30, το κατάφεραν 14 κλούβες ΜΑΤ στο Υπουργείο Ανάπτυξης!!!
Η ανταπόδοση της διοίκησης διαχρονικά – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων  – προς το Προσωπικό Ασφαλείας, του οποίου η επάρκεια και επιχειρησιακή ικανότητα κατά κοινή ομολογία βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο της αγοράς, είναι η απαξίωση και οι απειλές για πλήρη εργολαβοποίηση…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου