Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Το 2021 ήταν μία ακόμη δύσκολη χρονιά για όλους μας, λόγω της πανδημίας, συνακόλουθα και του διχασμού που επέφερε στην κοινωνία η συνέχιση των μέτρων αλλά και η αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Δυστυχώς οι νεκροί πολλαπλασιάστηκαν ενώ οι γιατροί παλεύουν καθημερινά με ηρωικό τρόπο να σώσουν χιλιάδες ζωές μαχόμενοι απέναντι στον δολοφονικό ιό, αλλά και σε κάθε είδους παράνοιας που κουβαλάει ο καθένας μας.

Για το Προσωπικό Ασφαλείας της ΔΕΗ το 2021 ήταν μια ιστορική χρονιά. Στην ΕΣΣΕ 2021-2024... κερδίσαμε όσα ζητούσαμε (τουλάχιστον τις 3 τελευταίες δεκαετίες) για τους συναδέλφους μας που είναι απόφοιτοι Λυκείου. Συνεχίζουμε τον ΑΓΩΝΑ για να αρθούν οι πολύχρονες αδικίες και για τους συναδέλφους μας (που έχουν τελειώσει το Γυμνάσιο και το Δημοτικό) και αποτελούν την ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ της ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, στους Σταθμούς Παραγωγής, στα Ορυχεία, στα Κεντρικά ΒΟΚ και στα Καταστήματα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο & ΔΝΣ της ΔΕΗ κ. ΣΤΑΣΣΗ και το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για την κατανόηση και την εν μέρει υλοποίηση των αιτημάτων μας... Ευχαριστούμε και σε όσους συνέβαλαν ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ στο να επιτευχθεί ο στόχος...

Παράλληλα δημιουργήθηκε και η Πανελλαδική Διεύθυνση Ασφάλειας Εγκαταστάσεων (ΔΑΕ), η οποία ήταν ένα ΟΡΑΜΑ του Συλλόγου μας, ΠΟΥ ο Πρόεδρος και ΔΝΣ της ΔΕΗ κ. ΣΤΑΣΣΗΣ, υλοποίησε τον Σεπτέμβριο του 2020!!!

Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που αλλάζει πλήρως την φιλοσοφία και την οργάνωση της Ασφάλειας στην μεγαλύτερη επιχείρηση των Βαλκανίων.

Χωρίς καμία συντεχνιακή διάθεση, στηρίζουμε το δύσκολο εγχείρημα της σύστασης της ΔΑΕ, αλλά στεκόμαστε με σκεπτικισμό απέναντι σε περιπτώσεις που οι αποφάσεις βλάπτουν τα μέλη μας..

Ας ευχηθούμε το 2022 να είναι μία καλύτερη χρονιά και να μας βρει όλους υγιείς και χωρίς άλλου είδους απώλειες.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΣΠΑ ΔΕΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!

ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

 

 

  ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ Δ.Σ.

 

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                            ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου