Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Όπλα-μπαλάσκες αναλάβατε!!!



του Θανάση Δημόπουλου
Γενικού Γραμματέα του ΠΑΣΠΑ ΔΕΗ
Έχουμε δει κι έχουμε ζήσει τόσα και τόσα!!! Θα το ζήσουμε και αυτό!!! Θα το αντέξουμε και αυτό!!! Τα φύλλα επιστράτευσης του προσωπικού της Επιχείρησης του ελληνικού λαού, βρίσκονται καθ’ οδόν… Συνάδελφοι-συναδέλφισσες όπλα-μπαλάσκες αναλάβατε!!! Η σύγχρονη «ΧΟΥΝΤΑ» της συγκυβέρνησης το αποτόλμησε και αυτό!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ!!! Η Ελληνική Δικαιοσύνη επιτέλεσε για ακόμα μια φορά το καθήκον της…. Χρειάστηκε ένα μόνο 24ωρο για να μας κρίνει «ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ».
Το αδίκημα που επιτελέσαμε, είναι η άσκηση του ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ μας ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ, κατά του νομοσχεδίου εκτρώματος, ξεπουλήματος, του 30% της ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ της ΔΕΗ!!!
ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ… ΦΥΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ.
Συνάδελφοι-συναδέλφισσες, εμείς δεν κιοτεύουμε… ΤΗ ΦΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ!!!
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στο πιο φρικτό ίσως, νομοσχέδιο, απ’ όσα έχουν «περάσει» από τη Βουλή μετά το 2010. Αυτό της εκποίησης και του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, του 30% της μεγαλύτερης επιχείρησης στην χώρα μας.
Αφού δεν μπορούν οι ξένοι και ντόπιοι Νταβατζο-Επιχειρηματίες να μπουν στο χώρο της Ενέργειας με δικά τους κεφάλαια, έρχονται τα τσιράκια τους – πολίτικοι – να τους τα κάνουν δώρο, έναντι πινακίου φακής…
Αφού μας διέλυσε τον Ασφαλιστικό μας φορέα το 1999, ο μαέστρος – συνταγματολόγος Βενιζέλος, της τωρινής κυβέρνησης «ΣΑΜΑΡΑ και ΣΙΑ ΕΠΕ», έρχεται ο «αχόρταγος» να βάλει και το κερασάκι στην τούρτα της ΔΕΗ Α.Ε., ξεπουλώντας το 30% αυτής.
Οι «Γύπες» επιχειρηματίες καραδοκούν… Ακονίζουν τα νύχια τους. Κραδαίνουν τα γμαψά αιμοβόρα ράμφη τους, για να μας κατασπαράξουν ακόμα μία φορά...
Που σε οδηγούν άμοιρε Ελληνικέ λαέ. Πόσο θα σφίξει ακόμα το ζωνάρι σου;
Εμείς ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!
Εμείς ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ!
Εμείς ΠΟΛΕΜΑΜΕ!
Εμείς ΞΑΓΡΥΠΝΑΜΕ στους σταθμούς Παραγωγής και στα Ορυχεία! Στους ΥΗΣ και στα ΚΥΤ-Υ/Σ!!!
Εμείς τη ΦΥΛΑΜΕ τη ΔΕΗ και δεν την ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ!!!
ΜΩΛΟΝ ΛΑΒΕ κύριοι της συγκυβέρνησης….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου