Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ!!!

Νέα «χαριστική» απόφαση της ΡΑΕ προς την ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ

Συναδέλφισσες-φοι,

Την στιγμή που όλη η Ελλάδα θρηνεί στυγνές δολοφονίες νέων ανθρώπων, την στιγμή που η Ελλάδα μετράει χιλιάδες αυτοκτονίες στο όνομα των μνημονιακών πολιτικών, την στιγμή που η νεολαία μας έχει γίνει η παράπλευρη απώλεια των οικονομικής κρίσης και του «διαίρει και βασίλευε» του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, την ίδια ακριβώς στιγμή η κρατικοδίαιτη διαπλοκή ρημάζει τις εθνικές υποδομές και ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ τον εθνικό μας πλούτο έναντι πινακίου φακής στα διεθνή αφεντικά τους.


Η γνωστή και μη εξαιρετέα ΡΑΕ, στην οποία οι Ελληνικές κυβερνήσεις έχουν δώσει το ρόλο του «διαιτητή» στην ελεύθερη αγορά της Ενέργειας, προέβη σε ακόμα ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, προς όφελος του «εθνικού μας πατερούλη» στα θέματα Ενέργειας...

Με μια ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΠΟΦΑΣΗ χαρίζουν δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ στην εταιρία «Αλουμίνιον της Ελλάδος».

Σύμφωνα με απόφαση της πλειοψηφίας της Μόνιμης Επιτροπής Διαιτησίας στη ΡΑΕ, όπου μετά την προκλητική απόφαση της ΡΑΕ που ανάγκαζε τη ΔΕΗ να ηλεκτροδοτεί την εταιρία ATE επί ζημία δίνοντάς της το ρεύμα με €42 τη MWh! Δηλαδή σχεδόν στη μισή τιμή από το ανταγωνιστικό κόστος των €72,71 (κόστος που η ίδια η ΡΑΕ έχει αναγνωρίσει στα όρια της υψηλής τάσης), έρχεται τώρα να επιβάλει τιμή σκάνδαλο και πρόκληση σε βάρος του ελληνικού λαού, ακόμη πιο κάτω, στα €40,7!!!!

Η απόφαση αυτή αποτελεί κόλαφο και τεράστια ζημιά για την επιχείρηση, γιατί ακαριαία –προκλητικά και με αναδρομική ισχύ από τον Ιούλιο του 2010 – έρχεται να διαγράψει το χρέος των 131 εκ. €, χαρίζοντας δεκάδες εκ. € στην εταιρία «Αλουμίνιον της Ελλάδος».

Στην πραγματικότητα η απόφασή τους αυτή, επειδή συμπεριλαμβάνει και τις χρεώσεις δικτύων, οδηγεί την τιμολόγηση της ΑΤΕ ακόμη πιο κάτω και από τα 40,7€/MW και αναβιώνει έτσι το φάντασμα της αποικιακής σύμβασης της ΠΕΣΙΝΕ, χαρίζοντας στην εταιρία «Αλουμίνιον της Ελλάδος» αυτό που με τις πλάτες πολλών επεδίωκε εδώ και χρόνια.

Με λίγα λόγια την ώρα που τα Ελληνόπουλα σκοτώνονται στα πεζοδρόμια, η διαπλοκή εξακολουθεί να κάνει χρυσές δουλειές!!!

Κύριε πρωθυπουργέ,

Γνωρίζετε ότι την  αποικιακή σύμβαση της ΠΕΣΙΝΕ, η ΔΕΗ την πλήρωσε διπλά, αφού καταδικάστηκε από τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια γι’ αυτήν;

Κύριε πρωθυπουργέ,

Ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο που νομοτελειακά θα έρθει από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αποικιακή Σύμβαση της «Αλουμίνιον της Ελλάδος»; Φανταζόμαστε η «ιερή αγελάδα» που ακούει στο όνομα ΔΕΗ και συνακόλουθα το "γνωστό υποζύγιο", δηλαδή o Ελληνικός λαός.

Κύριε πρωθυπουργέ,

Δεν είναι δυνατόν οποιαδήποτε ρυθμιστική ή διαιτητική απόφαση να υποχρεώνει τη ΔΕΗ, όπως και κάθε εταιρεία, να πωλεί επί ζημία κάτω του κόστους.

Κύριε πρωθυπουργέ,

Η συγκεκριμένη απόφαση διαλύει τη ΔΕΗ προς όφελος του κ. Μυτιληναίου. Την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας την πληρώνει ο Ελληνικός λαός.

 

Συναδέλφισσες-φοι,

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ                                                ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου