Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ τη ΔΕΗ για να «σώσουμε» τα σπίτια σας!!!!


του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής «επίθεση αγάπης» στην κοινωνία που χειμάζεται, με αφορμή το κομμένο ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά εν’ όψει εορτών. Πλησιάζουν οι γιορτές και τα «προκάτ» εορταστικά ρεπορτάζ βγήκαν από τα συρτάρια των «μεγαλεπήβολων» της εγχώριας εργολαβίας παραπληροφόρησης.
Τα κροκοδείλια δάκρυα που έχουν ρίξει τις τελευταίες δύο, τρεις μέρες τ’ αστέρια του τηλεοπτικού μας σκουπιδαριού και υποκουλτούρας, γεμίζουν τις πισίνες της κενοδοξίας τους.

Κι επειδή οι εργολάβοι της διαπλοκής και της παραπληροφόρησης ΜΟΝΟ ΧΑΖΟΙ δεν είναι, όλο αυτό το «υποκριτικό» μοιρολόι τους υποκρύπτει σίγουρα κάποια σκοπιμότητα.        Διαβάζω ότι σήμερα έγινε έκτακτη διάσκεψη στο Μαξίμου με θέμα την πώληση της ΔΕΗ και της ΔΕΠΑ!!!!
Όλη την προηγούμενη εβδομάδα τα τσοντοκάναλα «κατατρομοκράτησαν» έντεχνα την κοινωνία με τους πλειστηριασμούς των σπιτιών. Εδώ και 2,3 μέρες τα κανάλια ασχολούνται με τα κομμένα ρεύματα από την «κακή ΔΕΗ». Σήμερα έγινε σύσκεψη για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ. Η τρόικα θέλει «αίμα».
Το νέο σενάριο είναι έτοιμο. Η συνταγή επικοινωνιακής στήριξης φτιαγμένη εδώ και καιρό. Ο Σαμαράς «αγωνίζεται» να «σώσει» τους Έλληνες από τους πλειστηριασμούς, η «κακή ΔΕΗ» κόβει το ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν, τα τσοντοκάλανα ξεκίνησαν διαγωνισμό προεόρτιας ευαισθησίας και ο Μυτιληναίος με μια απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ της ΡΑΕ γλίτωσε 150 εκατ. ευρώ και βέβαια θα παίρνει ρεύμα από τη ΔΕΗ, στην μισή τιμή της χονδρικής!!! ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ τη ΔΕΗ για να σώσουμε τα σπίτια σας από τον «κακό τον λύκο» τον Τόμσεν!!! Αυτό υπονοούν οι «Πρετεντέρηδες» και τα πολιτικά ενεργούμενα τους… Και δυστυχώς, ένα σημαντικό μέρος (μειοψηφία μεν, σημαντικό δε) των Ελλήνων, συνεχίζει να τους πιστεύει…
Κι επειδή στο Ελλάντα συνηθίζεται τα τσοντοκάναλα να σέρνουν το χορό και οι πολιτικοί μας ν’ ακολουθούν κατά πόδας, με απόφαση του κυβερνητικού επιτελείου και μετά από τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αποφασίστηκε η επανασύνδεση ρεύματος σε νοικοκυριά τα οποία αδυνατούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!!!!! Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη, οι τοπικές αρχές κάθε δήμου αναλαμβάνουν να ενημερώνουν άμεσα τη ΔΕΗ για τις περιπτώσεις των οικογενειών που πραγματικά δεν μπορούν να αποπληρώσουν!!!!!
Το θέατρο σκιών κυβέρνησης-τρόικας-ελληνικού λαού με ενορχηστρωτή τη διαπλοκή συνεχίζεται… Να την πουλήσουμε κύριοι τη ΔΕΗ… Να τα ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ και τα δίκτυα (ΑΔΜΗΕ) κ. Σαμαρά στο ¼ της αξίας τους. Να γλιτώσουμε και από τους Μυτιληναίους. Να μας το κόβει το ρεύμα ιδιώτης και να του λέμε κι ευχαριστώ…
Φοβάμαι ΟΜΩΣ πως λόγω της ανεπάρκειας και της σαπίλας σύσσωμου του πολιτικού μας συστήματος, θα ΧΑΣΟΥΜΕ και τις εθνικές μας υποδομές, θα χάσουμε και τα σπίτια μας…. Για τα κόκκινα δάνεια που οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ έχουν ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ, μέσω της ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!!! Για πόσο καιρό ακόμη θα πληρώνουμε την Πασοκική διαφθορά και διαπλοκή κύριε ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ; Για πόσο ΚΑΙΡΟ θα ΑΘΩΩΝΕΤΕ τα εγκλήματα «GAP & CO»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου