Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κερδίζουμε!!!! ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΗ


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Η ηγεσία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είχε συνάντηση με την διοίκηση του Ομίλου για το ζήτημα της κατάργησης των περικοπών, που είχαν επιβληθεί στις αποδοχές των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ, μετά και την αλλαγή στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας.

Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικά λεπτά μετά την συγκεκριμένη κρίσιμη συνάντηση και οι αντιμαχόμενες συνιστώσες του βαθέως ΠΑΣΟΚ που μετεγγράφηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, για να διατηρήσουν την επαφή τους με τα κέντρα εξουσίας, διαγκωνίστηκαν για το ποια θα κάνει πιο σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση!!!

Την ίδια στιγμή βέβαια προσπάθησαν να «πουλήσουν» στους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ πως η «σκληρή και αδυσώπητη» αντικυβερνητική τους στάση θα μας επιστρέψει αυτά που οι κυβερνήσεις που υπηρετούσαν για 30 χρόνια περίπου, τόσο άδικα μας στέρησαν, πριν από 10 χρόνια.

Με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια!

Αν οι συνάδελφοι δεν έπαιρναν το Δώρο Χριστουγέννων, όπως δικαιούνται θα έφταιγαν ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ.

Τώρα όμως που το παίρνουν με απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της διοίκησης Στάση, οι αντιμαχόμενες συνιστώσες ερίζουν για το ποια το πέτυχε, με την «σκληρή» στάση της απέναντι σε κυβέρνηση και διοίκηση.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Προφανώς ΞΕΧΝΑΝΕ πως τις περικοπές στους μισθούς και την κατάργηση των Δώρων την ΕΠΕΒΑΛΕ φασιστικά η κυβέρνηση του «βαθέως ΠΑΣΟΚ», δηλαδή της κυβέρνησης που υπηρετούσαν εκείνη την εποχή, σε υψηλότατο πολιτικο-συνδικαλιστικό επίπεδο. Και έγινε με την υπογραφή του τότε Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, κατ’ εντολή βέβαια της κυβέρνησης του αλησμόνητου ΓΑΠ.

Προφανώς μοιάζει με πρωταπριλιάτικο αστείο, ότι ο νέος πατερούλης τους το 2018, ο αλήστου μνήμης «μικρός Παναγιωτάκης», ήθελε να κόψει το Τροφείο, δεν μας έδινε τα Ειδικά Επιδόματα, εργαλειοποιώντας εκβιαστικά την μετενέργεια, απέναντι στο συνδικάτο και σε χιλιάδες εργαζόμενους…

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η ΑΛΗΘΕΙΑ κερδίζει ΠΑΝΤΑ.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ανέκτησαν μέρος του εισοδήματος που τους περιέκοψαν τόσο άδικα οι μνημονιακές κυβερνήσεις, με την παρούσα κυβέρνηση και την παρούσα διοίκηση. Τα κέρδισε το ΔΙΚΑΙΟ των αιτημάτων των εργαζόμενων. Τα ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Διότι αν δεν ήταν ΔΙΚΑΙΟ το αίτημα μας, ΔΕΝ θα το ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ. Το δώρο το παίρνουμε πίσω με την υπογραφή του νυν Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Στάση, διότι οι αυξήσεις ή μειώσεις σε μισθούς και δώρα, γίνονται ΜΟΝΟ με απόφαση Διευθύνοντα Συμβούλου.

Δεν τα κέρδισαν οι συγκεκριμένοι και ο ιδιοτελής ανταγωνισμός τους. Τα κέρδισαν κάποιοι άλλοι που με την σοβαρότητα και τα επιχειρήματα τους, έπεισαν την κυβέρνηση και την διοίκηση για το δίκαιο των χιλιάδων ηρωικών εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Τα παραμύθια με ή χωρίς Δράκο καταρρίπτονται μέρα με την ημέρα. Πολλοί από εμάς τα υπηρετήσαμε για δεκαετίες. Οι «καλοί και αρεστοί» στ’ αυτιά μας, μας έκοψαν μισθούς και δώρα και υποβάθμισαν την ποιότητα ζωής των οικογενειών μας. Οι «κακοί και αυστηροί» μας τα έδωσαν πίσω, επιβραβεύοντας μας για τις υπηρεσίες μας στην πατρίδα τα τελευταία 70 χρόνια.

Τα παραμύθια με ή χωρίς Δράκο έλαβαν ΤΕΛΟΣ. Γι’ αυτό τον λόγο ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΗ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!! 


 Γραφείο Τύπου ΠΑΣΠΑ ΔΕΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου